Bucovina , meleagul meu natal
Daca esti nascut in Bucovina, trebuie sa spui ceva

 

Municipiul Câmpulung Moldovenesc
     media: 5.00 din 1 vot

Municipiul Câmpulung Moldovenesc
Municipiul Câmpulung Moldovenesc este aşezat în defileul creat de cursul mijlociu al râului Moldova, în depresiunea Câmpulung, împrejmuită de munţii Giumalău şi Rarău.
În municipiul Câmpulung Moldovenesc, numit de mulţi "perla HELVETĂ a României", sunt continuate şi dezvoltate talentul şi creativitatea gospodarilor aşezaţi pe obcinile Bucovinei.
Dintre obiectivele turistice ce pot fi vizitate în municipiul Câmpulung Moldovenesc amintim: Muzeul “Arta Lemnului”, Colecţia de linguri “Casa Ţugui”, Masivul Rarău, cu “Pietrele Doamnei”, Masivul Giumalău, Codrul secular de la Slătioara, Lacul Iezer, Defileul ”Moara Dracului”.
Adresa primăriei: str. 22 Decembrie nr.2, cod 725100
Primar: Gabriel-Constantin ŞERBAN
Viceprimar: Ovidiu TUDORICI
Secretar al municipiului: Toader MÎNDRILĂ
Telefon, fax: 311377
Populaţie: 20.041 locuitori
Suprafaţă: 142,55 kmpComentarii

Exceptand Israelul, toti tiuistri straini vin la Sunny Beach in Bulgaria.Brasovul e slabutz de tot, desi ma intorc cu idei noi si dprinte de dezvoltare. Problema principala a lipsei turistilor straini in Romania e mandria si lenea romaneasca.In Bulgaria toate campurile sunt cultivate si tot ce misca se vinde la restaurant, de catre tineri harnici, modesti si fara fitze, foarte muncitori.Romanii nostri de fitze nu stiu nici sa citeasca meniurile afisate la All Inclusive.
de Darina in data de 2012-02-18 06:35


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Reclama OnLinevizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare