Bucovina , meleagul meu natal
Daca esti nascut in Bucovina, trebuie sa spui ceva

 

Municipiul Suceava
     media: 5.00 din 4 voturi

Municipiul Suceava
Municipiul Suceava, reşedinţa de judeţ, este aşezat în centrul Podişului Sucevei, la întâlnirea marelui drum transcontinental şi transfrontalier ce pleacă de la cetăţile de pe ţărmul Mării Negre spre Marea Baltică. Este situat în nord-estul ţării şi al judeţului Suceava pe drumul european E85, la 432 km de Bucureşti, 42 km de Botoşani, 151 km de Iaşi, 105 km de Piatra Neamţ şi 192 km de Bistriţa Năsăud.
Suceava este centru universitar , educativ, ştiinţific, spiritual şi publicistic al judeţului. Aici sunt concentrate mărturii inegalabile ale bogatei sale istorii, respectiv Cetatea de Scaun, Curtea Domnească, Statuia ecvestră a lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, cetatea Şcheia, Hanul Domnesc, biserici şi mănăstiri, cum ar fi: Sfântul Gheorghe, Mirăuţi, Sfântul Ioan cel Nou, Sfântul Dumitru, Sfântul Neculai, Adormirea Maicii Domnului, Biserica Învierii, precum şi alte instituţii care impresionează prin arhitectură: Muzeul de Istorie , Palatul administrativ, Clădirea veche a primăriei, Clădirea Ansamblului Ciprian Porumbescu, Universitatea Ştefan cel Mare, Planetariu, Fondul memorial Simion Florea Marian şi altele.
Adresa primăriei: str. B-dul 1 Mai, nr. 5 A, cod 720224
Primar: Ion LUNGU
Viceprimar: Marian IONESCU
Viceprimar: Angela ZAROJANU
Secretar al municipiului: Ioan CIUTAC
Telefon, fax: 212696, 520593
Populaţie: 105.865 locuitori
Suprafaţă: 52,1 kmpComentarii

Stimata Doamna,1. Cand este prmuil astfel de targ in Suceava ? TARGUL va avea loc in perioada 31 martie, 1 APRILIE 2011, la Casa De Cultura a Sindicatelor.2. Cum se procedeaza ? IN PRINCIPIU, acest TARG se desfasoara IN IDEEA DE A MAI GASI LOCURI DE MUNCA (?) pentru suceveni. Asa ca, daca veti participa la acest targ, cautand AVETI NOROCUL (?) sa va gasiti un loc de munca.3. Trebuie sa fac o preinscriere ? DA, nu este obligatoriu, dar este indicat.P.S. : In speranta gasirii unui loc de munca la acest targ, EU va doresc succes dar va sfatuiesc SA VA CAUTATI NOROCUL SI IN ALTA PARTE, de ce nu si intr-o tara din Uniunea Europeana, avand in vedere faptul ca majoritatea sucevenilor au rude, cunostiinte sau prieteni, plecate la munca acolo.
de Dhupadhnadh in data de 2012-02-18 06:21


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Reclama OnLinevizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare